resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9514
    kerem ne icardi, torreira, mertens klasında düzenli ve kaliteli bir performans veriyor, nede vasat altı yedek oyuncularımız kadar kötü bir yedek. kendisinin büyük bir fanı değilim. tribünde kendisi oyundan çıkarken ıslıklayıp yuhlayan bir taraftara tepki verdiğim reels videom 1 milyona yakın izlendi, yorumlarda keremi çok seven %80 az sene %10 nefret eden %10 luk kesim var.

    merak edenler için link: https://www.youtube.com/shorts/2niPwuLotMI

    yani öyle söylenildiği gibi herkes tarafından sevilmiyor gibi bir durum hiç yok, istatistikleri ortada.

    çok merak ediyorum kerem bizden ne bekliyor. ben dün (bkz: 27 mayıs 2024 24. şampiyonluk kutlamaları) itibariyle kerem artık satılsın ve yollarımızı ayıralım tarafına geçtim. nedeni ise:

    böyle zorlu ve kıran kırana geçmiş yorucu bir sezonun ardından şampiyon olunmuş, keremde şampiyonlar ligi ve lig dahil bir kamyon maça çıkmış gol ve asistler yapmış, dün galatasaray tarihindeki en etkileyici şampiyonluk kutlamalarından biri yaşanıyor, hınca hınç dolu tribünlere böyle bir sezondan sonra " simsiyah gecenin koynundayım, yapayanlız!" diye bir şarkıyla çıkıyorsun.

    stadyumda buna direk tepki verdim çünkü benim için "hadi abi yaaa" denecek nokta buydu. dakika 28:30 dan itibaren keremin çıkışını ve taraftarın mutluluğunu desteğini görebilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=wkAuvBlHSzs

    eee abi ne yapalım daha herkes seni sevsin istiyorsan bu baya baya psikolojik bir sorun, psikolog masraflarını karşılayacak gücün yoksa toplanalım onunda parasını biz toplayalım bu sorunun kaynağı gerçekten taraftar olarak biz değiliz. keremin ta kendisi. kafayı toplayacaksa buyursun kalsın, ama bu kafada gidecekse bu yaz sattık sattık seneye 5m euro teklif bekler dururuz. oda gelmezse 2 sene sonra bedava göndeririz. gidişat bu şekilde. dün yaptıkları ve 2 gündür açıklamaları geri dönülmez noktaya taşıdı olayı, her seyi söyleyip ben galatasarayı çok seviyorum demekle cümleyi bitirince öncesinde söylediğin şeyler yok olmuyor keremcim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın