• 7
    hayvani pivot özelliklere sahip olmalıdır. sıkışan maçlarda ikinci forvet olarak da oyuna atabilmeli, icardi yoksa içeri düşürülecek topları kafası ve ayağıyla kaleye de dürtebilmelidir. icardi benzeri oyuncuyu icardi'yi çıkarıp sokmak anlamsız olacağı için bizim kapalı savunmaları devirebilecek, kupada v.s. içeri atılacakları kaleye sokacak adama ihtiyacımız var.

    adaylarım:
    (bkz: adam buksa)
    (bkz: rey manaj)
    (bkz: markao)
    (bkz: thierno barry)
    (bkz: martin adam)
    (bkz: elijah adebayo)
    (bkz: robert glatzel)
    (bkz: chris wood)

    bu adamların bazıları bazılarından süratli, bazıları diğerinden güçlü, bazıları daha atlet. ortak özellikleri yırtıcı, güçlü profiller. galatasaray'ın yedek forveti ne 18 yaşında, ne yüksek profilli olmalı. lokal ligde becerilerini kanıtlamış pivotlar veya karakterli büyük lig oyuncuları, yahut düşük seviyelerde büyük işler yapan pivotlar bizim işimizi görür.

    buksa, manaj, markao'yu tanıyoruz. barry potansiyelli bir genç, yusuf demir'in bu sene takım arkadaşıydı. martin adam macar liginde 20 küsür atmış uluslararası bir futbolcu. adebayo içlerindeki en alınması zor profil, atlet ve hareketli bir pivot. glatzel almanya ikinci liginde çok olan iyi pivotların belki de en iyisi. almanya ikinci ve üçüncü ligi garip şekilde alman pivot forvet kaynıyor. chris wood'u ise hepimiz tanıyoruz, belki şampiyonluk vaadiyle kandırabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın