resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4433
    gitme demenin manası yok. en azından şu anda manası yok. adama galatasaray içerisinde yolsuzluk, hırsızlık ithamları yapıldığında, o kötü niyetli insanlara hadlerini bildirmeliydik. erden timur'un tüm açıklamalarını izledim, okudum. adamın en çok zoruna giden şey galatasaray içi siyaset dediği konular bunlar.

    bu sene çok pasif kaldık. genel olarak yıllardır gelen başarı, bizi taraftar olarak rehavete sürükledi. takım şampiyonluğa gidiyor, şampiyonlar liginde fırtına gibi esiyor. çıkıp medyada atanmış, seçilmiş muhabbeti yaparsan, yapana cevabını vermezsen olacaklar bunlardır.

    adamın cenazesi vardı, toplantıya katılamadı, onu bile ağızlarına doladılar. yani yaptıkları bir değil. küçük olsun bizim olsun zihniyeti, galatasaray taraftarı ve başarılı olan. galatasaray'da güçlü bir isim olacak olan erden timur'un önünü kesmek için elinden geleni yaptı, bizler de izledik. bundan sonra ağlamanın, vahlanmanın manası yok. yüzlerce, binlerce erden timur vardır kulübün içinde. onlar geldiğinde yine sahipsiz mi kalacaklar, yoksa haklarını taraftar dişe diş savunacak mı? önemli olan bu. ben adım kadar eminim, seneye başka biri başarılı olsun, ona saldıracak bu hastalıklı zihniyet ve yine taraftar uzaktan izlemekle yetinecek.

    erden timur'u çok seviyorum. inşallah kendisi için en doğru kararı alır. ben her kararına saygı duymaktan yanayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın