resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4488
    şimdi bırakıp gidersen; bir araya getirdigin takımı geçemediği için seni tehdit eden adamın istediğini yapmış olursun, o insan müsveddesini sevindirirsin erden başkan. şimdi bırakıp gidersen suyun karşı yakası rahat bir nefes alır. şimdi bırakıp gidersen iki yıldır emek emek yarattığın her şey belki de iş bilmez birinin elinde paramparça olur, başladığımız yere döneriz. şimdi bırakıp gidersen bir sene sonra geldiğinde burayı bıraktığın gibi bulamazsın erden başkan. mantığı ve analitik zekası üst düzey bir insan olarak gördüm seni hep. bu noktada duygusallığa yer yok. elinden geleni yaptın, yapmaya devam et. bizim kadar sevdiğin armayı sahipsiz bırakma, galatasaray'ın her kuruşuna ihtiyaç duyduğu o parayı çarçur etmelerine izin verme. tarihimizin en önemli maddi atılımlarından birini yapmaya çalıştığımız bir dönemdeyiz, galatasaray bir daha bu gücü bir araya getiremeyebilir. bu işi bu noktaya sen getirdin, galatasaray'ın her kuruşuna kendi parandan daha çok değer verdin. sen bırakıp gidersen birisi gelip bu parayı bu gücü hiç edecek. bunca şeyin boşa gitmesine izin verme.

    doğrularınla, yanlışlarınla, eksiğinle, fazlanla sevdik seni. sen de galatasaray'ı böyle sevdin. sen galatasaray'a galatasaray da sana yakışıyor. insan sevdasını terk etmez, insan sevdasına ara vermez. gel bizi üzme, sevdana sahip çık. galatasaray'da bir şeyler ne zaman güzel gitse, neredeyse her zaman içerden çıkan bir kaos bizi yolumuzdan etmiştir. buna izin verme.

    1 hafta dinlen, sonra listeni al, ülke ülke şehir şehir yeni galatasaray için uğraş. biz de seninle ve okan hocayla şampiyonluk kutlamaya devam edelim.

    seni sevenleri üzme başkan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın