• 72
    30 mayıs 2023 akşamı ankara esenboğa iç hatla gidiş terminalinde, sergio oliveira'nın hoparlöründen çalınmadan 2 ya da 3 saat önce 30 mayıs 2023 fenerbahçe antalyaspor maçında skoru tayin eden gol sonrası kadıköy'de çalınıp ıslıklanmış olan şarkı.

    o gece boyu takımın verdiği çoğu görüntünün fon müziğiydi. şampiyonluk kutlamasında sergio'nun sahneye çıkarken çalınan şarkıydı. hatta yeni sezon forma tanıtımında da kullanılınca iyiden iyiye 2023 yazının bizim açımızdan şarkısı oldu.

    https://www.youtube.com/watch?v=hOjIZjU-skk

    zaten bir önceki gol müziğini bizim şampiyonluk kutlamalarına görüp özenerek* seçen camia tabi buna reaksiyon vermeye çalıştı kendince. dusan tadic belki de sırf bu yüzden, tadic on fire şarkısı çalınsın da namusumuz temizlensin diye beşiktaş'ın elinden alınmış bile olabilir.

    netice itibarı ile 2023-24 sezonu şampiyonu yine galatasaray oldu. freed from desire yine şampiyonluk kutlamasında çalındı, bütün sezondur sakatlıkla boğuşan sergio'ya bütün takımın gösterdiği sevgiyle bu şarkının "bizdeki" yeri biraz daha sağlamlaştı...

    öyle bir camia ki işte, neye heves etse elinde kalıyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın