• 341
    dronelarla gökyüzünde yapılan gösteri gerçekten farklı hissettirdi, emeği geçen herkese teşekkürler. genel olarak çok başarılı bir kutlamaydı, benim izlediklerim arasında en iyisi diyebilirim rahatlıkla.
    bir kaç not:

    1)statta 50 bin tv başında milyonlar izliyor, bein yorumcularının tadı yerindeydi fakat %50 daha az konuşabilirler, örneğin sahadaki anonsçunun söylediklerini tekrar etmelerine, ya da gördüğümüz şeyleri söylemelerine gerek yok. ya da her gördüklerini söylüyorlarsa "iyiler sonunda mutlaka kazanır", "beni sev" gibi detayları da söylemelerini beklerdim.

    2)tff yönetiminin gelmesine gerek yok, gereksiz yere statta ıslık duyuyoruz, bu ıslıklamanın olmayacağı bir tff yönetimi yok, hiç bir kulüp için üstelik. bizim yönetimin hatta başkanın olmasına da gerek yok. bu takımla kimin bağ içinde olduğu belli, her sene böyle bir iki isim oluyor. bu sene de erden timur. kendisinin olması yeterdi bence.

    3)okan hoca o sahnedeki en değerli ve yeri doldurulması en zor kişi, ilk onu çıkartmak saçma bence, musleradan sonra çıkmalıydı. yönetimle oyuncular arasında kayboldu sahneye çıkışı.

    bunlar dışında ışıklar, konserler ve tüm hazırlıklar harikaydı herkesin tekrar eline sağlık.

    hedef 25.
App Store'dan indirin Google Play'den alın