resim
Eyüp Aydın
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:19
Boy:1.81
Uyruk:Almanya
  • 461
    seneye bu sezon bulduğu süreleri bulması imkansız olduğu için, emin bayram'da olduğu gibi hemen süre alabileceği doğru bir takıma kiralanmalı ve bundan sonraki tek bir sezonunu dahi boş geçirmemeli.

    ndombele ve oliveira liste dışı kalınca kendisini birden acayip senaryonun içinde bulup müthiş süreler aldı, fakat ne yazık ki yeterince parlak kullanamadı. istatistik siteleri girdiği dakikadan 90'a kadar olan kısmı saydığı için pek anlaşılmıyor ama, her maçın en az 6-7 dakika uzadığını düşünürsek 85'lerde girdiği 9-10 hafta boyunca üst üste 10'ar dakika süre aldı. bunların içine en kritik maçlarımız da dahil.

    fakat sanıyorum ki antalya maçında skor 2-1'ken yaptığı laubali çalımlarından mütevellit birden süresi kesildi ve son haftaya kadar onca farklı skora rağmen de hiç oyuna alınmadı. okan hocanın bu tarz konulardaki tutumu nokta atışı oluyor açıkçası.

    arda hoca ile eyüp macerasına atılabilir. hollanda, belçika gibi genç oyuncu yönelimi yüksek liglerde de forma giyebileceği bir sürü takım bulabilir. sadece mutlak suretle oynamalı, zira emin gibi bambaşka bir oyuncu olarak dönüş yapma potansiyeli çok fazla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın