resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 3683
    hesabı çalınan oyuncu, aslında yeni de olmadı fenerbahçe'nin paylaşımını da beğenmişlerdi çalanlar. ailesi danimarka'da nelsson'un, hangi ailesine saldırmışlar acaba? aptal aptal işler peşinde koşmaya bıkmadı terörist fenerliler.

    edit: https://gss.gs/3Mf.jpg saldırı olmuş bakın ;).
    komik bir ingilizce ile yazılmış zaten yazı, şuradan bile anlayabilirsiniz yazanların aptal insanlar olduğunu, adam uyumuştur çoktan farkında bile değildir, acilen açıklama yapılacak durum yok, hasta insanların yaptığı rezil paylaşım umurunda bile olmamıştır. titel yazmışlar title(title's) yazamayacak kadar ahmaklar çalanlar.

    ben galatasaray taraftarının iyice şaşırdığını düşünüyorum artık, her olayda kötülük görmeye çalışıp her rezilliği sahipleniyorlar, gerçek sanıyorlar. saldırı olmuş aynen, hiçbir aile bireyi türkiye'de olmayan nelsson'un ailesine saldırmışlar, harhalde saldırı da danimarka'da yapıldı, fenerbahçe paylaşımını da nelsson beğenmiş kendi isteğiyle. bu kadar kafada kurmak delirmek ile sonuçlanır. nelsson bu takımda fenerbahçe paylaşımını beğenecek en son adam, ölesiye nefret ettiğine de eminim ama nasılsa beğeniyor. he onu da taşak geçmek için diye kafada kurabilirsiniz ama öyle değil işte.

    paylaşım yapmak için de 4 saat beklemiş nelsson, 4 saat boyunca hiç aklına gelmemiş de birden gece yarısı aptal bir ingilizce ile yazası gelmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın