aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 2151
    ara transferde sözleşmesi dondurulacak dendiğinde "bende sözleşmemi dondururum" demiştim.. iyide arkadaş madem göndereceksin, madem anlaşmayacaksın o zaman devre arasında gönderseydin de forvetsiz kalmasaydık o zaman... sezon sonu göndermezsen derim ki "adamı tutacaklarmış, o yuzden dondurmadılar.sözleşmesini" ama sen sezon sonu yollarsan kendine ihanet etmiş oluyorsun.. o zaman devre arasında yanlış yaptın!! çıkıp açıklamaları lazım ne diye tutuldu kewell devre arasında takımda?

    not: kewell seni çok seviyoruz oğlum. fırtına gibi hızlıydın sakatlanmadan önce. sakatlanıp geldin bu takıma. sakat olmasan zaten giggs gibi oynardın hala ust duzeyde. galatasaray'dada elinden geleni yaptın.. sırf elin yuzun duzgun, karızmatıksın dıye söylemiyorum, sahada durusunla takıma liderlik yaptın her zaman. senın olmadıgın maçlarda hep bir seyler eksikti. sensizliğe alışmak çok zor olacak!!

    not2: şu basının istediğini yaptınız ya helal lan! 2 yıldır her dakıka yolladılar adamı. iyi oynadı iyi bir takıma transfer olacak dediler, 2009 yılında sampıyonlar ligine gitmezse galatasaray'dan ayrılacak dediler, sözleşmesi dondurulacak dediler, sahte rapor dediler, dunya kupasında oynamak için oynamıyo dediler sonunda yonetımde gaza geldi yolladı. tebrık edıyorum.. lucas neill'ide yollayın aynı yasta. o da mı yaşlı?? henrık larsson'un ayagı kırıldıktan sonra barcelona'nın oynamayacagını bildiği halde sözlesmesinin uzatıldığı, lınderoth'un 3 sene oynamadan ekmek yedıgı dunyada kewell bir sakatlık sonrası gözden çıkartılıyor tebrikler!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın