resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 2914
    7 ocak 2024 galatasaray konyaspor maçı'nda biri vole ile olmak üzere 2 gol birden attığı ve gollerden sonra kendilerince ellerini kaldırıp sevinmemesini falan beklerken kameralara yeni doğan kızının adını yaptığı son derece ölçülü, hiçbir saygısızlık içermeyen sevincinden dolayı bir grup konyasporlu tarafından şehrine ihanet etmekle itham edilen başarılı stoper. yani olayın başlangıç noktası orası.

    26 mayıs 2024 konyaspor galatasaray maçı'nın son bölümlerinde ise konya'nın düşüyor olarak göründüğü dakikalarda savunmada üst üste başarılı müdahalelerde bulununca anlık öfkeyle ve yine muhtemelen konya tribününe giren fenerlilerin de yükselttiği bir tezahüratla kendisine yönelik rezil hakaretlerde bulunuldu.

    sırtında 42 numaralı formayı taşıyan aslan parçasına gereken desteği ise karşılık olarak yine galatasaray tribünleri verdi. daha önce 17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçı ve 15 ekim 2023 türkiye letonya maçında kendi şehrinde alkışlarla ve büyük gururla karşılanan abdülkerim'e yönelik bir anda böyle yersiz ters bir tepki olması aslında ülke insanımızın kendi evladına olan acımasızlığının en güzel örneği sanırım.

    önümüzdeki yıl 42 numaralı formasını değiştirmek isterse şaşırtıcı olmaz. çünkü bu işler böyledir. kaptan kerem aktürkoğlu'nun da dün dediği gibi "insanlar sevdiğine kırılır"
App Store'dan indirin Google Play'den alın