• 9
    oyuncular: muslera, güney, köhn, kazımcan, abdülkerim bardakçı, stoper, emin, kaan, transfer, dubois, torreira, berkan kutlu, eyüp aydın, 8 numara, kerem demirbay, 10 numara, mertens, yunus, ziyech, barış alper yılmaz, kerem aktürkoğlu, icardi, yedek forvet.

    kaleci: muslera, günay güvenç

    sol bek: köhn, dubois, kazımcan

    stoper: abdülkerim, transfer, emin, kaan

    sağ bek: transfer, dubois, kaan

    6 numara: torreira, berkan, eyüp

    8 numara: transfer, kerem demirbay, berkan

    10 numara: transfer, mertens, yunus

    sağ kanat: ziyech, yunus

    sol kanat: barış, kerem

    forvet: icardi, yedek

    gönderilmesi gerekenler:

    aurier
    ndombele
    vinicius
    nelsson (iyi bir teklif gelirse)
    davinson (iyi bir teklif gelirse)
    oliveira (bonservis kazanmadan yollanabilir)
    zaha (bu kadar maaş verdiğimiz topçudan çok çok daha fazla verim almalıydık)
    tete (kiralık veya teklife göre bonservisli)
    yusuf demir (kiralık)
    mathias ross (kiralık)
    nicolo zaniolo
    metehan baltacı (eyüpspor ile 1 yıl daha)
    halil dervişoğlu (eyüpspor isterse kiralık)
    cicaldau
    siraçhan nas (kiralık)
    taylan antalyalı

    --bazı notlar--

    emin'in ilk 11 oynayacak kapasitede olduğunu düşünüyorum. davinson ve nelsson ikisinin birden teklif alması halinde satılması gerektiğini ve yerine emin ve bir transfer ile kapatılabileceğini düşünüyorum.

    leo dubois iki tarafı da yedekleyebileceği için çok iyi bir yedek ve dolayısıyla rotasyonda kullanılabilecek değerli bir isim.

    8 numara transferiyle artık torreira'dan yük alabilmeliyiz, şampiyonlar liginde çok önemli mesafe kat ettirebilecek bir transfer olduğunu düşünüyorum. torreira'dan alınan yük ofansif anlamda da çok katkı sağlayacaktır.

    10 numara transferinde ben genel kanının aksine mertens profilinde olması gerektiğini düşünmüyorum. evet hücum pres yapacak birisi olmalı ama b2b tipi bir 8 numara transferiyle mertens kadar koşturmamıza gerek kalmayacak bir 10 numaraya gidilebilir.

    yunus akgün'ün kesinlikle kalması gerektiğini düşünüyorum, hala çok büyük potansiyel. 10 numarada veya sağ kanatta ilk 11e yapışmış olarak görebiliriz kendisini. bence sağ kanadı ziyech ve yunusla kapatmalıyız.

    barış alper yılmaz ve kerem aktürkoğlu gidebilir. ben ikisini de sol kanat olarak değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum. ikisinin de satışı halinde iki transfer gerekecektir sol kanada.

    zaniolo takımda kalması durumunda ve barış ile keremin satılması durumunda sol kanatta da değerlendirilebilir, sağda ziyech'in varlığında sol kanatta başka bir performans izleyebiliriz kendisinden. ziyech'in oyun kuruculuğu sayesinde fiziksel özelliklerini daha bitirici olmak için kullanması durumunda skor katkısı da çok artabilir.

    icardi yedeği olarak ben batshuayi'yi ikna edebiliyorsam getiririm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın