• 189
    bu sezon şampiyonlar ligi serüveni yaşadık. bu süreçte galatasaray zirvede sayılırdı. ondan sonra galatasaray şampiyon olacak dedim.

    galatasaray iyi oynuyordu, galatasaray çok iyi kadroya sahipti. lâkin şampiyonlar ligi gibi manyak yorucu bir arenayı geçerken ligden düşmediysek bu işin sonunu getiririz dedim.

    yenilin yenin. iyi ya da kötü oynayın. şampiyonlar ligi maçları sizi yerden yere vuruyor. daha çok mücadele ediyorsunuz, daha sert antrenman yapıyorsunuz, daha çok maç yapıyorsunuz, daha çok yolculuk yapıyorsunuz.

    gerçek rakiplerle oynayarak kendinizi test ediyorsunuz. galatasaray düşmedi. ayakta kaldı. çok iyi oyunlar oynadı. diğer takımların başkanları malûm camiaya yaranmak için neler neler yaptılar. spor medyası galatasaray’a üvey evlat gibi davrandı.

    ülkenin şımarık zengin çocuğu, soyadını kullanmadığı yer mi kaldı? sermaye, siyasi, iş dünyası, sponsorluk derken bütün tuşlara bastı. bu ülkenin bayerni olmaya çalıştı.

    galatasaray, her zaman direniş gösterecektir. algılar yapmaz. gerçekten de şampiyon olur. iyi ki var. bir hafta neler yaşadık. galatasaray taraftarından başka kimse bilmez. yüzümüz eğilmedi. sağ olasın. şampiyonluğumuz kutlu olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın