resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3902
    berkan için aşırı sevindim. sezon başından beri özellikle hedef maçlarda ihtiyacımız olan oyuncu kendisiydi aslında. ancak ilk on bire anca son maçta girebildi. bu biraz da özgüvensizliğinden dolayı italya'ya gideceğim diye tutturduğu için kendisinin suçu aslında. ancak berkan'ın hikayesinin böyle gitmesinin en büyük sebebi ise özellikle daha düşük profilli yerli futbolculara sürekli mobbing uygulayan taraftarın suçu aslında.

    berkan hep bugün ne oynadıysa oydu aslında. rakibe pres yap, bekinin arkasını topla, hücumda mobil ol dediğinde hep bu performansı verdi ve alkış topladı. ancak şanssızlığı sürekli eksik kadroların eksik parçalarına yama yapma görevi verilmesiydi. profiliyle hiç alakası olmayan geriden oyun kurucu olma, klasik bir altı numara gibi orta sahayı tutma, sol bek oynama gibi görevleri verdiğinde bocalıyor haliyle. örneğin çok iyi bir sekiz numara getirip sen torreira'nın yaptığı işi yap desen veya çok iyi bir altı numara getirip sen serbest sekiz olarak oyna desen yine bocalarlar mesela. ancak buradaki sıkıntı bu oyunculara gösterilecek tahammül ve anlayış berkan gibilere gösterilmiyor hiçbir zaman.

    anlamsız baskı kurulmadığında ve kafası rahat ettiğinde berkan gibi daha düşük profilli oyuncuların ihtiyaç duyulduğunda ne kadar faydalı oynadığını izledik aslında bu akşam. umarım transfer edeceğimiz sekiz numaranın yedeği olarak berkan düşünülür bundan sonra. diğer sekiz numaramız kerem demirbay iç sahada oynadığımız sivas gibi takımlara karşı güven veriyor sadece.

    (bkz: 26 mayıs 2024 konyaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın