• 332
    gol yemememiz gereken maç.

    konyaspor'u fenerbahçe maçında izlemiştim; ali çamdalı'nın ilk maçı olmasına rağmen takımda ekstra bir motivasyon falan da rakip kaleye gitmeye dermanları da yoktu. edin dzeko kaçırdığı 3-4 pozisyondan birini atsa fenerbahçe rahatça kazanacaktı maçı, o zaman da zaten bize de konyaspor'a da mutlak galibiyet gerekecekti.

    maça beraberliğin yeteceği denklemde çıkmak çok önemli. (teşekkürler berkan kutlu) çünkü maç bu, erkenden ndao arkaya kaçar apo kerim düşürür, kırmızı görürsün es kaza da bir gol yersen 10 kişi maçı 1-0'dan 2-1 çevirmek yerine son dakika atacağın bir gol bile seni tekrar şampiyon yapabilecek.

    gerek deplasman atmosferi gerek takımın o zamanki formuna ve bu zamanki formuna bakınca bu maç 19 mayıs 2018 göztepe galatasaray maçı'ndan zor değil. o gün ile bugün arasındaki tek fark, son hafta aldığımız mağlubiyet. fenerbahçe'yi yendikten sonra konyaspor ile berabere kalırsak şampiyonuz motivasyonu ile maça çıksak herkes "ne beraberliği?? en az 3 atarız" derdi. haklısınız, ben de sizler gibi düşünüyorum ve sosyal ortamımda 3 gün sonra şampiyonuz diye dolaşamıyorum, eskaza bi şeyler yaşarız korkusu bünyeyi kaplamış durumda fakat bu sene 99 puan toplayan takım da bu. o yüzden tüm kötü düşünceleri bir kenara bırakıp takımın psikolojik sağlamlığına, tecrübesine ve kalitesine güvenip en kötü berabere kalacağımızı düşünüyorum. aksi bir senaryoyu düşünmek bile istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın