resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 2521
    sinan yılmaz gibi olsaydım kendisini eleştirir, galatasaray’ın fizik kalite ve tempo sorununu ziyech’e havale eder ve modern futbola ihanet ettiğimiz için ziyech üstünden günah çıkarırdım.

    ama öyle değilim. bizim takımımızda ziyech’ten daha kötü fiziksel performansa sahip futbolcu(lar) var. hiçbir zaman lobisi az olana yükleneyim kafasında olmadım.

    ziyech bu takımın en yetenekli oyuncusu. yine ziyech, bu takımın bir sezon boyunca güvenip yola çıkacağı bir adam değil. yine de ben 1 sihirbaz hakkımı ziyech’ten yana kullanır takımda tutardım. (arkasında tempolu, ortalama yeterliliğe sahip bir sağ bek olmadığını hatırlatırım.)

    bu arada ben ziyech’in fiziksel kapasitesinde geçmişe nazaran anormal bozulma görmüyorum. kilo sorunu zaten olamaz. genetik yapısı gereği daima fit. koşu mesafesi ve kuvvet sorunu var. kuvvet de şart değil bir yere kadar, kondisyonda sorun var.

    fakat ısrarla belirtiyorum ki ziyech’in fiziksel durumu icardi kadar kötü değil. rüzgar yapanlara inanmasın genç kardeşlerim. size nankör diyenler falan çıkacaktır. boomerlara kulak asmayın. sorgulamaya devam edin.

    aşağıdaki gibi icardi kelamı etmeden ziyech’e sıfırcı hocalık yapanlara da kanmayın. “cambaza bak” oyunudur bu.

    https://x.com/...bgGzJbKYtQU72jxouRNQ
App Store'dan indirin Google Play'den alın