• 317
    bu maç, hatay ve ankaragücü maçlarının durumuna göre şekillenir. tüm maçlar başladığında konya kontrollü başlayacaktır, beraberliği elde tutmak isteyecekler. defansı elden bırakmayacaklar, çıkışları aile boyu olmayacak, karagümrük maçımız gibi, topu defans ve orta saha arasında durdurmak isteyecekler. biz ileri tüm adamlarımızla çıkarsak, kaptıkları topu bizim defans arkasına doğru atıp kontra kovalayacaklar.
    rakipleri olan a.gücü ve hatay geri düşmeleri durumda gol atmak için kımıldayacaklar, kendilerini garanti altına almak isteyecekler,
    ancak rakipleri öne geçerse konya bizi üzerine çekecek hamlelerde bulunmayacak. psikolojik olarak beraberliği tutmak isteyecekler. benim tahminim ankaragücü istediği sonucu alır. ancak hatay’ın işi zor. küçük fener rize, konya rahatlasın, galatasaray’a saldırsın diye hatay’ı delik deşik eder. konya kendini konfor alanında hissederse alacağı primi düşünerek, komple kapanıp kontra oyununa döner. hem bize pozisyon vermezler hemde kontradan gol kovalarlar. birde işleri bu noktaya getirmemek galatasaray’ın elinde. maçın başında ağırlığını hissettirmesi lazım ilk 20 dakikada goller bulması bütün senaryoları çöpe atar. fener maçı gibi saçmalarsak bütün maç tırnaklarımızı yeriz. konya’yı bu kadar küçümsemek bana mantıklı gelmiyor. önce kendilerini kurtarmaları gerek, kendilerini kurtardıktan sonra, alacakları para için oynayabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın