• 312
    başlamasına 2 gün kalan maç. kalp atışımız hızlanıyor düşündükçe. umarım kalp sağlığı sıkıntılı olan renkdaşlarımız sorun yaşamaz bu maçta.

    bu yazacağım 11 benim isteğim değil ama okan hocanın çıkaracağı 11 olacağını düşündüğüm 11.

    muslera
    kaan-nelsson-sanchez-köhn
    torreira-kerem d.
    barış-mertens-kerem a.
    icardi

    aslında şikayetçi olacağım bir 11 olmaz; ancak mesela kerem d. için bazı yerlerde yazan "aslında sakat sakat oynuyor" haberleri doğruysa oynatılmaması gerekir. eksik bir kerem d. yerine tam bir berkan'ı tercih etmeliyiz.

    19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı'nda gördük ki kerem d.'nin ayağını kaldıracak hali yok. top kontrol ediyor sonra kendine gelene kadar pozisyon kaçıyor ya da rakip geliyor.

    bu maçın en kritik tercihi kerem d. olacak. hadi diyelim 11 başladı ama yine kötü o zaman en kısa zamanda çıkarılmalı oyundan. yoksa kendisi gibi bir yeteneğe konyaspor gibi kapalı oynayacak bir takımı açmak için ihtiyacımız olacak. ziyech cezalı olduğu için teknik kapasitemiz biraz düşecek bu maçta. özellikle uzaktan şutlara ihtiyacımız olacak.

    abdülkerim bardakçı yerine sanchez'in oynatılacağını düşünmemin sebepleri ise sanchez'in daha hızlı olması ve de yiyebileceğimiz kontralarda hızlı bir şekilde geri dönebilmesinin elimizi güçlendirebileceği ve abdülkerim'in konyaspor'a karşı olan bağı. abdülkerim konyaspor kalesine gol atsa ya da yiyeceğimiz golü engellese konyaspor'un küme düşmesine sebep olabileceği düşüncesine ister istemez girebilecektir. tersi durumda biz şampiyon olamayabiliriz. kendisi mental olarak maçta verimli olamayabilir. ha olur da oynarsa umarım haksız çıkarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın