resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11566
    3 gün sonra fenerbahçe ile maça çıksa yine aynı 11'i sahaya süreceğine inandığım teknik direktör.

    ziyech'i ferdi'nin karşısına koyarken ya da fred, djiku, mhy ve szymanski'li orta sahanın karşısına kerem demirbay'ı koyarken ne hayal etti gerçekten merak ediyorum. takım sikindirik maçlarda bile zaten icardi'yi sırtında taşıyorken bir de kavga etmeye gelen adamların karşısına 2 tane daha jogging yapan adamı nasıl koydun anlatsana biraz. hadi koydun, adamların yaldır yaldır geldiğini göre göre, bak hem de 10 kişiyle, bunları oyundan almak için neyi bekledin bir anlat ya... 20. dakikada yapman lazımdı gerekeni 20. dakikada. tam 78 dakika bekledin. geceyi zehir ettin.

    itin köpeğin ağzına laf verdin, bin türlü rezilliğin sebebi oldun. normalde kutlama yapılacak dakikalarda, 3.sınıf mafya bozuntuları cirit attı statta senin sayende. senin yüzünden dayak yedi o insanlar bilesin. sen en uyanık olman gereken yerde uyuduğun için işin sonunda o adamlar dayak yediler. sen uyumasaydın kutlama olacaktı çünkü, o 3.sınıf mafyalar stadı basmayacak bu adamlar da dayak yemeyecekti.

    3 öğün sallıyorlar şimdi onca yaptığın şeylere. 50 tane ismail kartal edersin, ama ismail haklı sen haksız çıktın. kendini haksız çıkardın. kendi emeğine edilen iftiralara cevap verememiş oldun. bu galibiyeti alın, büküp gözünüze sokun diyemedin. sen kazansan rakibi de tebrik edecektin değil mi? bak onlar kazanıp sana ettikleri hakaretleri, emeklerine ettikleri iftiraları kendilerince akladı. yüzüne gülen adam, basın karşısında nasıl da sattı seni. sen kazansaydın soru bile almayacak, 20 saniyede bitirecekti toplantıyı oysa. ama şov yaptı toplantıda. bir tane soytarı "tek başıma yendim onları" diye anırdı stat koridorlarında. senin yüzünden oldu bütün bunlar. ayıp ettin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın