resim
Yunus Akgün
Takım:Leicester
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3823
    seviyemiz ingiltere ikinci liginde düzenli 11 oynayamayan oyunculardan medet umacak haldeyse bilelim arkadaşlar. biz de hayallerimizi, hedeflerimizi ona göre kuralım. şampiyonlar ligiymiş avrupaymış falan hiç heveslenmeyelim. anamızın liginde oynayalım.

    yunus en başından çakma messi olayım, çalım atarım, adam geçerim tribinden çıkıp çok çabalarsam orta sahada ya da bekte dinamizm sağlar düzgün ayağımla da pozisyon gereği katkı sunarım deseydi kendisinden bir şeyler olabilirdi.

    küçük takımların büyük oyuncusu olmayı bizde görev adamı olmaya tercih etti. bu saatten sonra da değişmez gibi duruyor. küçük derken ingiltere 2. liginden de küçük takımlardan bahsediyorum. anadolu kulübü falan mesela.

    kendisinin en faydalı olacağı yer trabzonspor ayarında bir kulüptür. gitsin orada şov yapsın ama bize hafif kalıyor. üzgünüm sırf şampiyonlar liginde yedeğin yedeği olarak listeye yazacağız diye kadroda tutmaya gerek yok. sanki şampiyonlar ligindeki ilk 7 maçı kazanıp son maça rotasyon yapacağız da listedeki 20 kusuruncu oyuncunun önemi var.

    (bkz: #3484114) dediğimin arkasındayım. canımı dışıme takarım, sol bek oynarım, adam kovalarım, sabah akşam kendimi geliştirmeye adar iyi bir sol bek olurum diyorsa buyursun. köhn de aksıyor zaten.
    aksi halde bye bye. championship tecrüben var acunspor alır belki seni. abdülkadir ile beraber ikinize ayrı top verirler maçlarda siz ayrı takılırsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın