resim
Yunus Akgün
Takım:Leicester
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3816
    altyapıdan çıktığı için avrupa'ya yazılacak kadroda elimizi rahatlatan, bu ligde kendini bir nebze olsun ispat etmiş, milli takıma yükselmiş futbolcu.

    sinan yılmaz'ın yayınında dinledim veya saha içi youtube kanalında hakkında hazırlanmış güzel bir video vardı. leicester taraflarından yerel bir gazeteci ile yapılan bir röportaj. gazeteci arkadaş, leicester'ın premier lig yönetimi tarafından mali incelemeye tabi tutulduğunu haliyle rahat transfer yapamayacağını anlatıyor. ayrıca "bizden tete'yi aldınız ama yunus akgün yetenek olarak tete'den daha iyi bir oyuncu; neden böyle bir iş yapılmış anlamadım." diyor. şahsen çok mantıklı bulduğum bir karşılaştırma, bizdeki transfer bağımlılığını harika anlatmış adam.

    tete ve ziyech ile devam edilecekse iyi çalışması lazım. keşke mertens'in mevkisine kendisini hazırlasa ama gerek oyun içi özverisi gerekse kendisini geliştirecek olan oyun dışındaki özverisi mertens kadar yüksek değil gibi duruyor. oyun görüşü olarak zaten mertens'in yanına yaklaşması epey zaman alabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın