• 236
    zorlu bir sezonu bu maç ile kapatıyoruz. umuyorum ve inanıyorum ki sonu şampiyonluk olacak. bu maç özelinde bazı önceliklerimiz ve dikkat etmemiz gereken bazı hususlar var.

    öncelikle bu maçta kesinlikle eksik kalmamalıyız. oyuncular ikili mücadelelerde, hava toplarinda, müdahalelerinde, münakaşalarda dikkatli olmak zorundalar. kendi ceza sahamız etrafında konyasporlu herhangi bir futbolcu rüzgardan etkilenip düşse bile faul çalınacak. bu duruma dikkat etmeliyiz. duran top savunmasında da uyanık olmalıyız. orta alanın rakip yarisahasindaki bölümde ve rakip cezasahasi etrafındaki ortadaki hiçbir pozisyon için lehimize faul çalınmayacak. bu durumda hafif müdahalelerde oyuncularımız oyuna devam etmeli, asla ama asla yere düşmemeli. aksi taktirde sezonun geri kalanında olduğu gibi kalemizde bedava pozisyon veririz rakibimize. bu maçın telafisi olmadığından bu hususa ehemmiyet göstermek gerekir.

    oyuncularımız oyuna ve galibiyete odaklanmalı. rakibin ortaya koyacağı efora karşılık vermek zorundayız. rakip kadar mücadele edersek zaten kalite farkıyla rahatça galip gelebiliriz. kerem demirbay, icardi ve mertens skoru almadan fetiş işlere kalkışmamalı. topuk pası, topun üzerinden atlama vs. skoru aldıktan sonra istedikleri kadar yapsınlar. aksi taktirde topu kale aglarimizdan alabiliriz.

    son olarak son iki haftadır hucumlarimizda bek-kanat ve kanat-ortasaha oyuncuları arası mesafe neredeyse 20-25 metreye çıktı. hal böyle olunca rakipler her zaman hücum ettiğimiz bölgede 3'e 2 veya 4'e 3 olarak sayısal olarak üstün oluyor. oyun buraya sıkışıyor. içeri verilen her isabetsiz pas kontra atak olarak kalemize dönüyor.

    takımın ve hocamızın gereğini yapması gerekiyor. sezonu şampiyon olarak noktalamak bizim elimizde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın