resim
Yunus Akgün
Takım:Leicester
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3812
    2023-24 sezonu alt ligde, şampiyon olup premier league'e yükselen leicester city'nin yeterli bulmadığı topçudur. takımda tutmadıklarına göre demek ki leicester city, mevcut performansından memnun değil. bu kadar basit.

    yani düşüşte. böyle bir durumda, gelsin galatasaray'da oynasın demek içime sinmiyor. senin siniyor mu? galatasaray, yunus'un kendini geliştirme yeri mi? üstelik 2022-23 sezonu boyunca kendisine verilen şansı, muadili kerem aktürkoğlu ile top kaybı yarışına girerek kullandı.

    al sana efsane futbolcu yunus! ribery, kewell, keita'dan geçtim. ayağındaki topu kadıköy'de, fener defansı arkasına bırakıp, kendi topuna koşarak gol atan atletik kanat onyekuru'dan da geçtim. tam da yunus tarzı, bir kanata ihtiyacımız var bizim! ha bak ligde uçar kaçar sevinirsin. ama kesinlikle kopenhag, prag, fenerbahçe maçlarında oynayamayacağını leicester city performansı gösterdi.

    neyse. "bu yaz menajer bağlantılarıyla oynanabilen milli takımda, eski teknik direktörü montella sayesinde, forma şansı bulup da yine ingiltere alt liginde takılsın." diyeceğim ama hiç sanmıyorum. yağlı bir kontratla, ülkenin en büyük takımında yabancı sınırı ayrımcılığıyla, formasının rezervasyonu tamamlandı. zira oynayabilmesinin başka yolu yok.

    ben en çok da işi menajerlere yıkıp, bu yerli kazmalara fırsat veren kulüp yöneticilerine kızıyorum. bu sistem değişmedikçe, ülke futbolu hiçbir zaman beş büyük lig seviyesine gelemeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın