• 221
    defalarca fb derbisi kaybedip sezon sonunda şampiyon olduk. hangi birini sayayım. 96-97 sezonki iki maçta da yenildik. 2005-06 iki maçta da yenildik. 99-2000 tarihin en iyi galatasaray’ı fark için çıktığı maçta saçma sapan bir golle yenilse de 2 ay sonra ülkeyi sevince boğdu. 2011-12 süper kupa finali kendi sahamızda yine tek kale oynayıp kaybettik şampiyon olduk.

    son maçta maalesef iyi oynamadık ama bazı sebepleri vardı. birincisi beraberliğin yetiyor oluşunun getirdiği rahatlık ikincisi fb ölümüne oynadı. haftalarca dalga geçildi bayağı gurur yapmışlar ki normaldir. süper kupa finaline çıksalar muhtemelen bizi yeneceklermiş. vizyon başkanları sağolsun. o zaman en azından gazları gitmiş olduğu için bu kadar üst seviyede mücadele edemezlerdi.

    futbolda böyle şeyler olur. tarih şampiyonları yazar. vizyonu fb maçıyla sınırlı olanlar üzülmeye devam edebilir.

    hak ettiysek ki hak ettiğimize inanıyorum sonunda şampiyonluğumuzu ilan edeceğimiz maçtır. rakip camia zırt pırt başarımıza gölge düşürmeye çalışıyor da 16 tane bazıları skandal olan penaltıyı biz mi attık. adamlar yabancı hakem isterken hakikaten mağdur olduğunu düşünüyormuş. yabancı var geldiğinden beri puan kayıpları art arda geldi. işte böyle kayışı kopmuş bir topluluk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın