resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11558
    fenerbahçe maçı sonrası hakkında tartışmalar çıkan teknik direktörümüz. benim bir taraftar olarak gördüğüm okan hocanın iki sezonda sıkıntı yaşadığı maçlarda genelde hep aynı problemler oluyor.

    - geç oyuncu değişiklikleri.
    - geride bekleyen rakibi açamayıp sürekli orta yapmak yahut ileri uzun vurmak.
    - galatasaray'a karşı iyi pres yapan takımlara karşı bir türlü çare üretilememesi. iki merkez orta saha ile oynamanın ve torreira'nın yanına adam alınmamasının etkisi büyük tabi ki bunu atlamayalım.

    bu sene galatasaray hedef maçlarının hepsinde aynı sıkıntıyı yaşadı ve etkisiz bir futbol ortaya koydu. eleştirileri bu doğrultuda yapan insanları haklı görüyorum açıkçası. madem sıkıntı yaşadığımız maçlarda hep uzun oynuyoruz, orta yapıyoruz neden 1,90 üstü, hava hakimiyeti iyi olan santrafor bulamıyoruz. hatta tam tersi oyun stilinde olan halil ve bakambu transfer ettik forvet hattına. yani okan buruk bardakçı'yı ya da sanchez'i ileri santrafor olarak yollasa galatasaray sıkıntı yaşadığı maçlarda daha etkili olabilirdi.

    beni fenerbahçe maçı sonrası kötü oyunun üstüne en çok hayal kırıklığına uğratan durum okan buruk'un maç sonu açıklamaları oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın