• 86
    (bkz: 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı) mağlubiyet ve sonrasında olan olaylar beni endişelendiriyor sözlük.
    inancım bitmedi, takımıma güveniyorum ama bu koç örgütünün neler yapabileceğinin sınırı yok artık. (bkz: 12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçı) nın intikamını alabilmek için 2 sezondur denemedikleri iş kalmadı. bu durum böyleyken kendi evinizde rezil bir oyun ile aldığımız mağlubiyet endişe veriyor.
    son hafta oynanacak olan (bkz: 26 mayıs 2024 konyaspor galatasaray maçı) için atanacağı söylenen ismi küçük zorbay ile işlerin daha zorlaşacağınk hissediyorum. umarım yanılırım.
    ben buradan şampiyonluğu verirsek kaldıramam sözlük.
    ilk defa febeye yenilmedik, son defa da olmayacak. evet mağlubiyet yıktı, üzdü. perişan oldum. ama bir maç neticede deyip sineye çekebilirim. ama şampiyonluk kaçarsa bunu kabullenemem. ben hala inan ediyorum şampiyon olacağız. konyaspor maçı sonrası olası bir yıkımda ekranlarda ağlayan, üzgün insan görmeye dayanamam.
    sayın başkanım, sayın erden timur bey, sayın okan buruk hocam sevgili futbolcu kardeşlerim. işi bu kez ciddiye alın. buradan dönüş yok. buradan çıkış yok. arma için, forma için, taraftar için oynayın.
    geride tam 23 şampiyonluğumuz var. doğduğum zamandan bu zamana kadar 17 şampiyonluğum var. bu şampiyonluk geride kalan tüm şampiyonluklardan belki de en değerlisi olacak. bu fırsatı kötülüğü yüzlerinden okunan insanlara vermeyin. hala herşey bizim elimizde bir sakin kalıp işimizi yaptığımız sürece şampiyonluk bizim.
    (bkz: allahyardimcinizolsun)
    sezonun en büyüğü oluyor diyebilmek dilekleri ile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın