resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11554
    19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçında tam 80 dakika oyuna müdahale etmeyen teknik adam. 80 dakika, seksen dakika.

    maç başladı, 21.dakikada fenerbahçe 10 kişi kaldı, buraya kadar ki sürede fenerbahçe bariz üstün, müdahale yok. peki.

    fener 10 kişi kaldıktan sonra ilk yarının son düdüğüne kadar yine fenerbahçe üstün, devre arasında yine müdahale yok. allah allaaah. neyse buna da peki.

    ikinci yarı başladı fener attı atacak -bak adamlar 10 kişi- yine müdahale yok. la havle vela kuvvete. e hadi buna da peki.

    fener golü attı, bu sefer de takımı çorbaya çevirdi. son 20 dakikada berkan ve barış'a 3'er farklı mevkide görev verdi. ben bunu fm oynarken yapmıyorum. oraya geç, orada olmadı buraya geç. o da olmadı diğer tarafa geç. çocuk oyunu mu bu birader. karşındaki ismail kartal ya. hakem desteği olmasa kasımpaşa'yı pendikspor'u falan yenemeyen biri. az sakin ol ya.

    zaten maçın başından beri amacı neydi ben onu da anlamadım. 0-0'a yattı desem 0-0'a yatmak böyle olmaz. önde basacak desem basmak böyle yapılmaz. ne düşündü neyi planladı zerre anlamadım. adamlar hem geride bekledi, üstüne gitmedin. hem de önde bastı geriden çıkamadın. sadece ziyech ve barış'ın yerini değiştirsen bu bile maça %20-30 etki ederdi. ferdi'yi bitirirsin en azından..bak onu çıkar bunu al demiyorum oyun içinde 2 topçunun yerini de değiştirsen maç yine bize dönecek. onu bile yapamadın. resmen kal geldi. etrafındaki tayfadan uyanan da olmadı anasını satayım.

    adam geldi elini kolunu sallayarak, 10 kişi kalmasına rağmen ilave hiçbir şey de yapmayarak yendi gitti. bu utanç verici yenilgiyi kariyerin boyunca taşıyacaksın maalesef. çok ama çok büyük rezalete imza attın hocam. öyle böyle değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın