• 71
    kazanmamız halinde hayvan gibi sevineceğimiz, derbi mağlubiyetinin buna gram etki etmeyeceği şampiyonluk.

    yok gazı kaçtı, gerçek şampiyonuz gibi söylemlere sakın takılmayın. bunların hepsi galatasaray'ın konsantrasyonunu bozmak için söylenen planlı sözler. inşallah şampiyonluğumuzu aldıktan sonra ise züğürt tesellisi ve fb taraftarını gütmek için kullanılacak boş laflar olarak kalacak.

    tecrübeliler bilir de genç arkadaşlara söyleyeyim. siz son yıllarda çoğunlukla galibiyetlerle şampiyonluklar gördüğünüz için yenilginin şampiyonluğu gölgeleyeceğini sanıyor olabilirsiniz. ama gram etkilemez.

    biz kadıköy'de banko yenildiğimiz hatta içerde dışarda iki maçta da yenildiğimiz senelerde şampiyon olduk. derbi yenilgisi falan anında unutulup hayvan gibi sevindik.

    mesela denizli faciası senesi 3-4 hafta önce fb'ye 4-0 yenilmiştik. ve benim gördüğüm en ezildiğimiz maç bu maçtır. 6-0 da dahil. ama şimdi denizli'de alınan şampiyonluk mu daha çok hatırlanıyor bu yenilgi mi? fb bile kumpas diye her sene bizim şampiyonluğu anıyor. :)) yenilgiyi hatırlayan galatasaraylılar için bile sonu şampiyonluk olduğu için kötü değil iyi bir anı olarak kaldı.

    tarih şampiyonlukları yazacak. yok iki takım da şampiyon falan bunlar boş 3. sınıf takım avuntuları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın