• 71
    izin verilmesine karşı değilim, her hocanın kendine has bazı tutumları oluyor bu konuda lakin kazanınca ya da berabere kalınca şampiyon olacağınız maça hem de bir fenerbahçe derbisine çarşamba günü akşam antrenmanıyla hazırlanmaya başlamanın mantıklı olmadığı aşikar.

    uefa kupasını kazandığımız maçın sabahı fatih terim futbolcularımızı sahaya çıkarıp birebir anlatıyor ne yapmalarını gerektiğini mesela. o sırada okan buruk'a sıra gelince kim çıkıyor karşına? petit, sabaha kadar kovalayacaksın diyor. uzun atarsa taffarel, normal atarsa sen diyor.

    okan hocamın hedef maçlarda 17 mayıs 2000 günü sabahını unutmaması gerekir. fatih hoca sabah hepsini dizip anlatsa da önceden de defalarca anlatmıştır. ama sabah üstelik maç sabahı birebir anlatması işin ciddiyetini kavranması açısından önemli.

    çarşamba akşam antrenmana başlamışsın, cuma günü okan buruk, erden timur ve dursun özbek 17 mayıs yıldönümünde tebrikleri kabul ediyordu şampiyonlukla alakalı. normal şartlarda 10 kişi bir takımı taktik olmadan da yener bizim takım. ama işte camiaya hasıl olan o rehavet işin son maça kalmasına neden oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın