• 68
    yine yenilince hortlayan bir başka mevzu. bakın okan hocanın en çok eleştirildiği dönemde ne yazmışım: #3479666

    işin komik tarafı o günden beri işler çok iyi gidiyor, yine en ufak bir sıkıntı da bu mevzu hortluyor. arkadaşlar, bu takım 2 senedir bu şekilde bu kadar başarılı. bu şekilde rekorlar kırıyor. içerde dışarda fenerbahçe'ye 3 attı bu şekilde. 17 maç sonra yenildik diye istiyorsanız lisenin önünde idam sehpası da kuralım? bir sakin olun ya. fm mi oynuyorsunuz? maç sonrası okan hoca şişeyi fırlatıp ''izinler iptal, yarın hepinizi antrenmanda görmek istiyorum.'' da desin mi? ortada bir sinir var, bunu bir yere boşaltmam lazım kafasından çıkın lütfen.

    işin diğer komik tarafı da bu izinlerin böyle maçtan sonra falan açıklandığının zannedilmesi. ciddi bir kesim böyle zannediyor. yani kaybediyoruz, okan buruk soyunma odasına gelip ''beyler yarın izinlisiniz, 2 gün izinlisiniz.'' diyor zanneden var. ulan bunlar muhtemelen aylar, haftalar öncesinden belli olan şeyler. hangi maçtan sonra izin olacak, hangi maçtan sonra yenilenme antrenmanı olacak, hangi gün çift antrenman olacak vs. siz bu kadar büyük organizasyonların böyle günlük yaşadığını mı zannediyorsunuz?

    zaten bugün antrenman olsaydı da as takımdan kimse olmayacaktı antrenmanda. oynamayan oyuncular yer alacaktı. bunu öğrenmek için antrenman fotoğraflarına bakmak yeterli yani. çok zor şeyler değil.

    hayır aynı adam aynı yöntemle kazanınca ''yıldızları, egoları çok iyi yönetiyor.'' deniyor. kaybedince bu iş dalga konusu oluyor veya mağlubiyetin sebebi oluyor. her şeyin bu kadar sonuç odaklı yaşanması çok yormaya başladı gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın