• 177
    (bkz: 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı)'nı kaybetmemizdeki en büyük etken şüphesiz gerek okan hocanın gerek futbolcuların müthiş konsantrasyon kaybıydı. üstüne sadece ortalığı karıştırması için sahaya atılan mert hakan yandaş görevini yaparak seyircinin de konsantrasyonunu bozdu ve mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

    takım ve okan hoca bu yüzden maçı normalden daha fazla ciddiye alıp, derbi mağlubiyetini şampiyonlukla unutturmak isteyecektir. takımın full konsantre olacağına bu kadar emin olduğum başka bir maç olmamıştı sezon boyu.

    konyaspor cephesinden baktığımızda ise nasıl hala 2006 denizlispor unutulmadıysa kendileri de bize karşı epik bir hikaye yazarak sezonu bitirmek isteyecektir. allah korusun şampiyonluğu kaybetmemize neden olursalar uzun yıllar boyunca hatırlanacaklar. en büyük motivasyon kaynakları bu olacaktır.

    normalde iki takıma da beraberlik yarıyorken iki takım için de 0 rcs 0 şut 0 xg falan bitmesi gerekir. dümenden orta sahada paslaşıp dursun iki taraf da.

    ancak iki takım da yukardaki sebeplerden full konsantre çıkıp tarihe adını yazmaya çalışacaktır. tam odaklanmış bir galatasaray'a ülke içinde hiçbir takım diş geçiremez. bunu sağlayalım yeter.

    gecesinde şampiyonluk turu atmak dileğiyle..
App Store'dan indirin Google Play'den alın