resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11432
    gercekten büyük takim antrenörü olmak istiyorsa* favori oldugu hedef maclari kazanmayi ögrenmesi gerekiyor.

    bizzat bende de mevcut olan ve mücadele ettigim rehavet hastaligindan acilen kurtulmali. bu sezon sahaya favori olarak ciktigimiz hic bir hedef mac istedigimiz gibi gitmedi. bunun sebebini ya kendisinin ya da ekibinin gerekli disipline sahip olmamamasina bagliyorum.

    sadece 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçıdegil, bu durum sezon basindaki sampiyonlar ligi ön elemeleriyle baslamisti. hatta bu durumun baslangic noktasinin gectigimiz sene sami yen'de oynanan fenerbahce maci oldugu düsüncesindeyim. o müsabakadan beri üzerimizde bizi tüm hedef maclara laubali cikmaya iten bir rehavet mevcut.

    deyim yerindeyse under dog oldugumuz bayern münich ve manchester united maclarinda mermi gibi olan takimin sparta prag, kopenhag ve hatta sezon basindaki molde karsilasmalarinda dökülmesinin de sebebinin bu oldugunu düsünüyorum.

    eger hoca bu eksigi tamamlayamazsa ben galatasaray kariyerinin de uzun vadeli olacagini düsünmüyorum. keza sadece türkiye ligini kazanmak galatasaray icin yeterli bir performans degildir.

    su an bunlari düsünmek icin belki dogru zaman degil fakat dün alinan yara hem kendisinin kariyeri hem de galatasarayin geleceginde önemli bir mihenk tasi olabilir. umarim gerekli dersler alinir ve * gercek bir büyük takim olma yolunda ihtiyac duydugumuz bu mentaliteye kavusuruz.

    sana güvenmek istiyorum hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın