resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3789
    boş yere günah keçisi ilan edildi. soranlar vardır boş yere mi diye, evet boş yere.

    naptı bu adam, idman mı kaçırdı, sahaya çıktı mücadele mi etmedi? yaptığı şey surat yapmak ancak ilk 11 çıkıp da etki etmediği maç nadirdi. surat yaptı diye zihin okudu herkes nefret etti bravo. oyunumuza uymuyor dendi ancak rotasyon oyuncusu yapmaya bile niyetlenmedik.

    zaha kötü oynarken icardi çok mu iyi oynuyordu, ziyech çok mu iyi oynuyordu, mertens çok mu iyi oynuyordu ya da barış, kerem?

    icardi güney amerika tatili yaparken forvet olarak çıktı maçı aldı sana, sonrasında da oynayınca verdi katkıyı ama ne oldu kupa maçında surat yaptı diye at yedeğe sürünsün.

    alırken bu adamın tarzını bilerek almalıydık, fizik kalitesi var, ortalama üstü tekniği var ancak mental adaptasyonu sağlanamadığı için sildik evet sildik. çöp yaptık, rezil yaptık her kötü şey oldu. eğer eksik yönlerinin üzerine gidip takıma adapte edebilsek bugün başka şeyleri konuşuyor olabilirdik, fark attığımız maçlarda bile almadık.

    teknik heyet ve hocanın bu konudaki yönetimini doğru bulmamakla beraber taraftarın da oyunculara gereksiz önyargıları gerçekten yorucu artık. gelecek sezon yolunun açık olmasını dilerim kendisine, bizle devam etmeyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın