resim
Emre Kartal
Takım:Anadolukavağı
Mevki:Sol Bek
Yaş:21
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 33
    filistin mitinginde elinde hilafet bayrağı olan bir adama burası arabistan değil diyerek bir türk genci yumruk atmıştı, adamı apar topar alıp gözaltı yaptılar 2-3 ay ceza evinde kaldı şimdi de denetimli serbestlik falan derken haftada 2-3 kez karakola gelip imza atıyordur.

    şimdi bu çocuk bunları çekiyor, adalet buysa çeksin gram lafım yok. peki bu elemana ne olacak, sahada ki çokluğuna güvenip, zor durumda kalmış adama ardı ardına yumruk sallıyor neresine geldiğine bakmadan, kapsamı bakımından hangisi daha büyük bir bir suç ?

    şu olayın üstüne gitmeyen galatasaraylı hukukçu kendisine hukukçu falan demesin, sadece suç duyurusunda bulunmaktan bahsetmiyorum, iki yaz çiz ver kağıdı değil olay, baskı yapacaksın hakimlerin, savcıların odasına gideceksin, tanıdığın adamlara ileteceksin. uğraşmak böyle olur, yoksa suç duyurusunda bende bulunurum ne olacak çok mu zor.

    göreceğiz gelişmeleri, ama emre kartal seni not ettik, babanın fenerbahçe'de ilk td'lik yaptığı 2015 senesinde şampiyonluk gidince okulda oğlumu dövüyorlar diye serzenişte bulunuyordu baban, yemedi mi oğlum onlarla gücün, sen illa ki birine denk geliceksin, o dayağı yiyeceksin, kaçışın yok. sende bunu çıkarma kafandan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın