resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4427
    galatasaray'da transferden sorumlu yönetici. bu sezon 16 transfer yaptı. bunların 3'ü ile (halil, bakambu, angelino) devre arasında yolları ayırdık. çünkü gram katkı vermediler. icardi ile kaan'ı geçmiş sezondan kaldıkları için değerlendirmeye almıyorum.

    geriye kalan adamlara bakıyorsun dünya kadar maaş alan zaha kulübe oyuncusu oldu. rakibin fred alırken sen ndombele aldın adam götünü göbeğini eritemediği için eyüp aydın kadar bile faydalı olamadı. rakibin elinden aldığımız bir diğer oyuncu tete ligde 32 maçta 1 tane bile gol atamadı. bakambu gitti yedek forvet diye ondan daha kötüsünü getirdik, adamın futbolcuya benzer bir tarafı yok. angelino'yu yolladık almanya ikinci liginden olmamış bir adam getirdik en kritik maçta başımızı yaktı. devre arası boey'i sattık, gittik bitmiş aurier'i aldık. afrika kupasını iki gözüyle izleyen herhangi bir adam tutup da aurier'i transfer etmezdi ama biz ettik. yerine kasık ameliyatını bekleyen kaan oynuyor. son 4-5 maç top oynadı diye göklere çıkarılan ziyech'in aldığı süre toplasan 12 tane 90 dakika ediyor. adam sezon boyu yoktu piyasada.

    kerem demirbay yapılamayan 8 numara transferi nedeniyle ön plana çıktı iyi kötü katkı verdi, bir maç iyi bir maç kötü bir şeyler yaptı adam. bir de davinson sanchez var işte. onu da ne diyeyse son haftalarda yedek kulübesine hapsettik.

    zaha ve tete erden timur'un transferleri, bunlarda bireysel insiyatif aldı. ikisinde de patladı. bakıyorum en ufak eleştiri yok adama, bir de şampiyonluk yolundayken triplere girdi yönetimde bulunmak istemiyorum diye.

    gelecek sezon yönetimde yer alacaksa bile transfer işlerinden elini ayağını çeksin şu takıma adam gibi bir sportif direktör alın. hala eski kafa iş yapıyorsunuz. yönetici futboldan da futbolcudan da anlamaz, onlar işin mali boyutuna baksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın