resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11491
    kendisini eleştirmek istemiyorum çünkü bu nedenle daha önce ceza aldım ve ağır tepkilere maruz kaldım. ancak bu saate kadar ben uyuyamadım. kimse kendisinden mucize beklemiyordu. basit şeyler yapacaktı sadece. benim kendisine dair inancım yoktu ama aklımda yanılıyor muyum soruları mevcuttu. artık emin oldum. okan buruk bundan sonra en fazla hamza hamzaoğlu olur. sezon finalinde korkak olan adamdan teknik direktör filan olmaz. geçen yıl üçüncü sınıf youtuberlara şirinlik yapacağına kendini geliştirseydi.

    nankör olduğumu düşünenler olabilir ancak, harcanan onca paraya rağmen hiçbir finali kazanamayan bir takım var elimizde. geçen yıl çok şanslıydık bu yıl daha da şanslıyız. fb kendi evinde aptalca puanlar kaybetmeseydi okan hoca zaten şuan piyasada yoktu. bu takım iki yıldır karagümrük karşısında eziliyor. ona bile çare bulmadı okan buruk. sezon sonu kendisi ve tatil düşkünü bazı oyuncular uzun yıllar tatil hakkına sahip olabilirler. galatasaray'dan uzak olsunlar yeterki.
    konyaspor maçında tek umudum rakibin beceriksizliği olacaktır. adım gibi biliyorum 75'te gol yiyene kadar yine değişiklik yapmayacak.

    bana kızanlar olacaktır. nankör olduğumu düşünenler de olacak ama yapacak birşey yok. bence gerçekler bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın