• 62
    25.10.2009 tarihinde oynanan fenerbahçe-galatasaray maçında ev sahibi takıma 2 maç ceza vermiştir. o maçtaki olaylarla kıyas kabul etmeyecek olan olayların çıktığı 16 mayıs 2010 fenerbahçe-trabzonspor maçına da 2 maç ceza vermiştir.

    şimdi daha enteresan bir olaya bakalım. 14.03.2010 tarihinde oynanan istanbul büyükşehir belediye-diyarbakırspor maçında seyircilerin sahaya atlaması sonucu çıkan olaylar nedeni ile diyarbakırspora 3 maç seyircisiz oynama cezası vermiş bir kurul bu. bir de bakıyoruz ki 16 mayıs 2010 tarihindeki maçta da seyirciler sahaya atlamışlardır ama ceza 2 maçtır.

    19 mayıs 2007 tarihinde oynanılan galatasaray-fenerbahçe maçında da tribünlerde çıkan olaylar ve küfürlü tezahurat nedeni ile 5 maç seyircisiz oynama cezası vermiştir. ilginçtir stadın yanmasından ötürü bazı duyarlı, hassas ve sadece futbolu düşünen bir grup medya mensubu öyle bir ceza verin ki milat olsun çığlıkları atmıştır. evet milat oldu 5 maçı seyircisiz oynama cezası aldık. ama milat bize oldu, stat yakmaya,polisle çatışmaya,maç sonrası naklen yayın arabalarına saldırmaya, stat altındaki dükkanları talan etmeye,futbolcuların can güvenliği sebebi ile stattan maçtan tam 3 saat sonra polis gözetiminde ayrılmaları skandalına verilen ceza ise sadece ''2'' yazı ile (iki) maçtır.

    sonra ben küfür edince ağzım bozuk fanatik oluyorum ya en çok ona yanıyorum sözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın