• 98
    bu takımın layığı bu maçı kaybedip tarihe reziller olarak geçmek olur. sezon benim için 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçıyla bitti.

    ek: bunun sebebi skor değil elbette. rakibin kalesine şut bile çekemeyen rezillik. bu takım için onbeş bin km ötede pazar sabahları yediye sekize alarm kurduğum için kendimden utanıyorum. güneşli bir mayıs pazarından keyif alıp almamamın ömrüm boyu görmeyeceğim, tanımayacağım, 15 tane milyoner sporcunun o gün iyi oynayıp oynamamasına bağlı olmasından, şu taraftarlık illetinin hepi topu kaç defa yaşayacağımız bir mayıs pazarının keyfine karışmasından, olumlu olumsuz fark etmez, hazzetmiyorum. iptila, sigara gibi, kumar gibi iptila.

    edit: o geceki duygularımı yansıtan bu giriyi silmeyeceğim. elbette en ofsayt entry'm oldu, ama 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçındaki mücadele eksikliğinin bir anısı olarak o akşamki öfke ve hayalkırıklığımın yansımasını da yazdığım 2000e yakın entry'den biri olarak sahipleniyorum. peki sezon o akşam bitmiş miydi? bitmemişti elbette. ama ondan sonraki hafta hava bozdu, ben türkiye'den binlerce km uzakta, bir mayıs ayının son güneşli günlerini zehir gibi geçirdim. ve iç sahada derbi mağlubiyetinin bence telafisi de mazereti de yoktur. gelecek senelerde böyle bir şeyin bir daha tekrarlanmamasını dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın