• 97
    37 yaşındayım. ilkokulda defterlerimin arkasına forma çizmekle, star futbolcuların ismini yazmakla başlayan, tutkumu küçük kızıma aktardığım bilinçli galatasaraylılığım neredeyse 30. senesini dolduruyor.

    inanın bunu yazmak istemiyorum ama bu maç bizim için büyük travmalara gebe. yani umarım sonunda şampiyon olacağımız -dikkat edin kutlayacağımız demiyorum- bir maç olur.

    gram uyku girmedi gözüme. arada daldığım bir kaç dakikada maç sonunda çimlere çöküp kalmış oyuncuları gördüm. sıçradım kalktım. ben bu haldeysem oyuncunun grubunun, teknik heyetin halini düşünemiyorum.

    eğip bükmeye gerek yok. son 3 sezondur beraberlik dahi çıkaramadığımız bir stada gidiyoruz. karşı taraf can derdinde. öyle bam bam bam falan diye söyleyenler (bkz: 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı)nda boyunun ölçüsünü aldı.

    ben (bkz: 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı)ndan dahi kötü bir futbol bekliyorum bu maçta, tek umudum konyasporun oyuncu kalitesinin çok kötü olması çünkü fiziken kazanıyor olsak bile mental olarak biz bugün şampiyonluğu kaybettik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın