resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11486
    maalesef taraftar gibi fener'i küçümsedi. takımın konsantrasyonu hiç yoktu. *
    şu maç öncesi 7 puan fark olsa iki takım da rahat çıkacak. kalite çarpışacaktı, geçen sezon gibi.
    şu maç öncesi 2 puan fark olsa iki takımın da ayağı titreyecekti.
    şu maç öncesi 2 puan farkla geride olsak vur kır parçala modunda saldıracaktık.
    ama takımı şampi. modunda maça çıkınca, 6 puanlık farkın 2 maç kala ciddi bir avantaj olması bize hiç yaramadı. fenerbahçe gururu için oynadı, biz ne yazık ki 1 puan için bile oynayamadık.

    derbilerde hep sertlik ve konsantrasyon sonucu belirler. sertliği de orta sahan belirler. şimdi yazmak kolay ama sen bunu biliyordun hocam. sadece demirbay yerine berkan tercihi bile takımın o savrukluğunu engellerdi. yumuşak takımın biz bunlara nasıl olsa atarız rehavetiyle birleşince gerginliği lehine çeviren fenerbahçe'ye üstün gelemedik.

    hep oyuncularına güvendin hocam, biz de güvendik ama şu maça pazartesi'den itibaren hazırlanan takımla çarşamba'dan hazırlanan takım arasında ciddi bir konsantrasyon farkı vardı. bu da kulağına küpe olsun. bence oyuncularına ayar verme vakti artık geldi.

    şampiyonluğu buradan vermeyi aklıma bile getirmek istemiyorum ama sen aklına getir hocam. sabaha kadar uyuyamayacaksın biliyorum. çünkü sen de benim gibi galatasaraylısın. o şampiyonluğu bize getir hocam. seni bir maçta silemem. hata yaptın ama bu kadar kazanmak sana hata yaptırttı. kaybetmek de çok şey öğretir hocam. ama asla inancını kaybetme. o şampiyonluğu bize getir hocam!
App Store'dan indirin Google Play'den alın