• 92
    hem zor hem de kolay bir maç.
    tamamen nereden baktığımıza bağlı olarak değerlendirilecek bir karşılaşma.

    kolay maç çünkü tüm her şey bizim elimizde, bu müthiş bir konfor. kimseyle ilgilenmeye gerek yok, kuşun taşa çarpmasına gerek yok, çıkacağız ve gerekeni yapacağız.
    aynı zamanda zor maç çünkü tüm sezonun yükü tek deplasmana kalıyor.

    galatasaraylı oyuncular şanslı bence, ben olumlu taraftan bakıyorum. çünkü önümüzde her şeyi kazanmak için bir fırsat var. hayat bu fırsatı çoğu kişiye vermiyor. çok kısa süre içerisinde, 1 hafta içerisinde her şeyi telafi etme şansımız var.

    konyaspor kapanan bir takım, belki de ligin en ağır takımı. sıkıntı çıkarabilecek tek adamları ndao gibi görünüyor, o da kontra ataklar için tabii ki.
    konya'nın kalecisini fb'ye karşı beğenmiştim. fb'ye 7 tane net pozisyon verdi bu konya takımı ama 90+2'de de gol attılar, her ne kadar ofsayt da olsa bu bir mesajdır.
    bence konya bize karşı 541 kapanarak oynayacak ve 1 puan için savaşacaklar. 1 puan konya'yı kümede tutuyor, 1 puan bizi şampiyon yapıyor.
    stoperleri uğurcan yazğılı, tff 1. lig stoperi. adil demirbağ, kesinlikle alt lig stoperi, hadebe var bir de. hadebe'yi hatırlarsınız, malatyaspora karşı oynadığımız ve 3-1 kazanmamıza rağmen şampiyonluğu averajla jk'ye kaybettiğimiz maçta stoper oynamıştı.
    sağ bekleri ahmet oğuz, düz bir oyuncu. sol bekleri guilerme teknik ama güçsüz bir oyuncu, duran topları etkili kullanıyor. buraya geleceğiz.
    orta sahalarında nzonzi var, yanında oğulcan ülgün önlerinde soner dikmen.
    sağ kanat ndao, sol kanat ethemi ve forvet de chikaleshi.
    arkadaşlar normal şartlar altında bu konya gs'yi yenemez.
    ama gs'nin de gereken ciddiyeti ve özveriyi ortaya koyması lazım.

    10 kişilik fenere yenildik, çünkü deli gibi duran top verdik. hakem de ortak etti tabii ki. guilerme iyi orta açıyor. nzonzi son haftalarda çok gol atıyor, 2 metre adam. chikaleshi yine etkili olabiliyor. bu takımın gol şansı duran toplar.
    yarından tezi yok gs buna çalışmalı.

    kolay faul yapan oyuncuları hiç sevmiyorum. aytaç kara bizde böyleydi, olur olmadık yerde faul yapardı. alpaslan böyleydi. köhn ve demirbay bu yolda ilerliyor şuanda.
    kolay faul yapmayacaksın bu kadar basit, her rakip her maç onlarca kez duran toplarla kalemize geliyor.
    rakip 9 kişi de olsa gelip atabilir duran toptan, yapmayacaksın o faulü. hakem de veriyor bu ligde, bize bela olan şey bu. en çok şikayetçi olduğum şey bu.

    ben takıma inanıyorum. çok zor deplasmanlardan çıkardılar bizi. kalite olarak onlardan daha aşağı seviyede bir rakibe konuk olacağız. maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar, her şeyini veren oyuncuları görmek istiyorum. baş vermek gerekiyorsa bu maçta baş verilecek.
    1 hafta daha strese gireceğiz, tek kötü yanı bu.
    fakat sonunda zafer bizim olacak. haydi okan hocam, haydi takım. biz size inanıyoruz. yol kazaları olacak elbette ama önemli olan gemiyi limana yanaştırmakta ve biz çok yakınız artık. her türlü sonuçta ben okan hocanın devam etmesini savunuyorum.
    hakkımızda hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın