resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11350
    bir kesim galatasaray taraftarı hakikaten kafayı üşütmüş, pusuda tökezleyene saldırmak için kötü an bekliyor diye düşündürten yorumlara konu olmuş hoca.

    ulan bi ayarınız olsun yahu gözünü sevdiğimin yerinde. 17’de 17 yapan, kırılmadık rekor bırakmayan takımın hocasının ne çok sevmeyeni varmış kendi taraftarı içerisinde ya.

    eleştiriye saygım sonsuz. eleştiri olmayan yerde zaten mert hakan yandaş komutanım diye geziyor onu biliyoruz. her şeye tamam da allah aşkına bu neymiş ya. 26 mayıs 2024 konyaspor galatasaray maçında 1 puan alırsa 100 puanla şampiyon olacak hocaya mı yazılıyor bunlar hakikaten inanamadım.

    oyuncular müthiş bir rehavet halindeydi, yönetim ha keza öyle. tribün desen sahada oynanan şeyi fenerbahçe lehine olabildiğince çeken, her provokasyona gelen ve takımı iteklemeyi bırak baskılayan bir haldeydi.

    değişiklik konusunda ekran başında ben de saçımı başımı yoldum. maçın ilk saniyesinden itibaren ayakta durabilen, iki pas yapabilen, takımı bir saniye rahatlatabilen bir tane adamımız yoktu. bana kalsa 45’de 4 değişiklik yapardım da okan buruk taraftar gibi düşünmediği için zaten o koltukta ve bu kadar başarılı.

    yol kazası lafına da çok takılmış herkes de gayet doğal. futbol bu, olmayacak dediğin ne varsa olur. 17 maçta 51 puan toplayan takımın bugünkü teklemesi de yol kazasıdır. sağlam bir tokat yedik, hepimiz mutsuz uyuyacağız ama bu tokata demek ki ihtiyacımız varmış fakat çok şükür ki kazadan ufak tefek sıyrıklarla çıkacak şansımız varmış. bugüne böyle gelmesek bu yol kazası ölümlü de olabilirdi, o da hocaya yazar.

    ezcümle inanılmaz başarılı ve koltuğuna yakışan şampiyon hocadır. konya deplasmanını gözü kesmeyen, hocaya güvenmeyen bir elini yüzünü yıkayıp son 50 seneyi sıfırdan analiz etmelidir. böyle bir lüksü hiç yaşamamış olmanın şımarıklığına bağlıyorum. yürüyedursun, haftaya kupayı almak nasip olsun. 1 hafta erteledik, tadımız kaçtı ama sonuç değişmesin yeterli. yolda alınan gazla yol boyu müthiş performans gösteren şoföre, yolculuğun başında hayal dahi edilmeyecek noktadayken böyle saçmaca kızmak akıl mantık işi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın