• 48
    19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçında rakip 10 kişi kalmış ve beraberlikte şampiyonuz.
    kaan-nelsson-davinson-köhn şeklinde pas yapıyoruz ve rakip çıkmıyor. neden isabetli paslarla oyunu genişletip alan aramak yerine uzun oynamaya döndük anlamadım. çok lüzumsuz top kayıpları sonrası geçiş imkanları ve saçma sapan duran top şansı verdik.

    şimdi yine 0-0'ın yettiği bir maç ama rakibi galibiyete motive edecek milyonlarca neden olacak.
    umarım yine bazı oyuncularımızın adına yakışmayacak derecede sahadan silindiği*, isabetli pas yapamama yemini etmiş orta saha oyuncularıyla* garip kayıplar sonrası duran toptan gol yeme hastalığına yakalanmayız.

    son 2 maçtır inanılmaz tutuk ve silik bir takım izliyoruz. 12 mayıs 2024 karagümrük galatasaray maçındaki tutukluğumuzu bu maça konsantre olmamıza vermiştim. sertlik karşısında sindik resmen, oyunu elimize alamadık. bu maç ise çok daha büyük hayal kırıklığı; 10 kişi rakip, sadece çok konsantre ve mücadeleye gelmişler, beraberliğe üzülmeyeceklerdi ama biz kendi sahamızda, taraftar desteğine rağmen sertliklerine karşı cevap veremedik.
    gerçi taraftarın desteği de tartışılır. o sahaya madde atan tiplerin ne amaçladıklarını anlamak mümkün değil, heriflerin ekmeğine yağ sürdüler. bizim oyuncularımızı da maç dışına çıkardılar zekasız herifler.

    artık herkes şapkasını önüne koysun ve çok değil, sadece 2 hafta önce ne oynuyorsa onu oynasın. bu gerginliğin üstesinden gelecek kariyere sahip bu oyuncular.
App Store'dan indirin Google Play'den alın