resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 17106
    19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı göstermiştir ki icardi ve mertensi toplayıp 2 ile çarpsan sneijder’in göbeği etmez. bu adamlar çok iyi topçular ama ben yıldız demem. çünkü icardi’ye mertens’e yıldız diyorsak sneijder’e ne diyeceğiz? bu adamın seviyesi modric, zidane falan. bu adamlara ne diyeceğiz o zaman?

    özlüyoruz seni kral. bugün burada olsaydın sahayı yarsalar karşıya geçemesen 60 metreden vururdun. yıldız dediğin böyle olmalı. hagi gibi olmalı, sneijder gibi olmalı. herkes titrerken, mıy mıyken gerekirse tek başına ipten almalı ne yapıp etmeli ama kazanmalıdır. bu adam öyle berbat sezonlarda oynadı fakat gidip stoperlerin yanından topu alırdı. ben daha bir kere sorumluluk almadan, fark yaratmadan bitirdiği maçı hatırlamıyorum. bir kere isteksiz olduğunu hatırlamıyorum. mertens’i çok severim kariyerli de bir futbolcu fakar sneijder ile mukayese edilemez keza ziyech de öyle.

    bugün aklıma geldi tekrardan. son zamanlarda yıldız tanımımız çok değişti. her kariyerli adama yıldız muamelesi çekiyoruz. fakat sneijder’in ayak bastığı sahada bunların esamesi okunmaz. o yüzden kimseye gereğinden fazla değer vermemek gerek. bu adam derbide şapkadan ayı çıkartıyordu. bambaşkaydı. hagi’den sonra belki de en büyük yıldızdı galatasaray’daki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın