resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11406
    sonrası falan yok, şampiyonluk kutlaması için tribüne gelen çoluğu çocuğu ağlayarak evine gönderdi bu gece. karşısında 15. dakka 10 kişi kalmış ismail kartal'ın fenerbahçesi var, kendi evinde maçı alamadı. almayı bırak berabere bile kalamadı. şu maça 6-0'ın intikamı için gelen taraftara ne diyeceksin şimdi sen?

    kopenhag maçlarındaki fiyaskoyu, prag maçlarındaki fiyaskoyu, saçma sapan hatay mağlubiyetini, ligin ilk yarısındaki fener maçında oynanan rezalet topu hep sineye çektik, kaza dedik, olur dedik, daha yolumuz var dedik. ben de bir yerden sonra bu düşünceyle hareket ettim. sözlükte bilen bilir, bana çooook tepkiler gösterildi, çoğunluk tepki gösterdi okan buruk'u çok sert eleştiriyorum diye. sözlükte ceza dahi aldım küfürsüz hakaretsiz sert eleştirim için. haklılar dedim, çok sert yapıyorum dedim ve bıraktım.

    ama bu geceden sonrası yok. haftaya bu takım konya'yı hocasız bile yenmeli. bu saatten sonra hocayı eleştirmemek için hiçbir sebep yok. bugün izlediğimiz rezaletin hesabını bize verecek bu adam. yahu sen 10 kişi kalmış fenerbahçe'ye karşı nasıl yatarsın, nasıl beraberliğe oynarsın. senin içinde en ufak kazanma duygusu yok mu. işime beraberlik yarıyor diye takımı yatırdın, kazansak dahi bu gecenin hesabını vermen lazımdı zaten senin. 10 kişi kalmış fener maçı domine etti, ez kaza gol bulup golü yemesen bi de utanmadan ağzın kulaklarında şampiyonluk kutlarsın.

    yazıklar olsun, vallahi pes. oynattığın topa bak. bu sene en kolay maçlarından biriydi bu. geçen haftaki karagümrük maçı emin ol bundan zor değildi. bir çuval inciri berbat ettin. sezon sonunda biz yine şampiyon olacağız ama inşallah ne sen kalmayacaksın. zamanında inter'e hızlıca kaçmak için ankaragücü maçında kasten kırmızı kart gördün, maçı 2-1 kaybettik ve arka arkaya alacağımız beşinci şampiyonluktan olduk. yetmedi beşiktaş'a gittin. şimdi seni başımıza ikinci fatih terim olarak koyuyorlar. fatih terim'e yapılan en büyük hakaret budur.

    inşallah seneye takımın başında kalmazsın. "adam 100 puan topladı" diyecek arkadaşlara sesleniyorum. ismail kartal minimum 96 puanla bitirecek bu ligi. bu kalitesiz, seviyesiz iğrenç ligde o puanları toplamasının inanın hiçbir manası yok şu maçtan sonra. şu maçı şu şekilde kaybeden adama hiçbir şey emanet edilmez.

    son olarak, yazıklar olsun. bu gece uykusuzsak sebebi sensin. insaf be.

    edit: ekran başına 6-0'ın intikamı için oturup maç sonu dakikalarca mert hakan denen şeref yoksununun ağzı kulaklarında şahsi sevincini izledik. bize bunu yaşatan adamın bu kulüpte işi yok kardeşim. allah şahidim şu an başkan olsan seni bu gece kovup mourinho'nun kapısına gitmiştim.

    son edit: sinirden elim ayağım titriyor resmen. bu rezilliği bir de 19 mayıs günü, gençlik ve spor (spor büyük harflerle yazılmıştır.) bayramında hem de altını çiziyorum mayıs ayında galatasaray taraftarına yaşattı. tarihte örneği yok. yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın