resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9188
    kendisine hiç bir zaman tam destek verilmedi ama kerem galatasaray kariyerinin her zerresinde bu takıma katkı vermiştir. inanmayan bu sitenin başından itibaren bu çocuğa yazılanlara bakabilir. yine saçmasapan bir muhabirin tık almak için uydurduğu bir yalana kurban gitmiştir.

    seçmece pozisyonlar üzerinden bu çocuğa yüklenen galatasaray taraftarı futboldan ne kadar anladığını belli ediyor. top kontrolü yapamıyor denilen çocuk ne hikmetse şampiyonlar liginde manchester united karşısında mükemmel bir top kontrolü sonrası grup aşamasının en güzeli seçilen golü kaydetti.

    hem golün hem asistin her türlüsünü her rakibe atmıştır. beşiktaştan fenerbahçeye, manchester uniteddan küme düşen altay’a kadar frikik, kafa, uzaktan plase kritik penaltı gibi golün her türlüsünü attı yine de bir kesime yaranamadı.

    takım puan rekoru kırmış 2 gün sonra şampiyonluk maçına çıkıp 100 puanı geçmeye çalışacak hala burada kerem eleştirenleri görünce gerçekten üzülüyorum. eleştirdikleri sezon da bile 52 maça çıkmış bir oyuncu 25 gol katkısı vermiş. kimseye bir şey söyleme cüretini kendimde görmüyorum ama gerçekten taraftarlık bu değil ya
App Store'dan indirin Google Play'den alın