• 49
    şimdi yalan değil, akla gelmemesi imkansız bir ihtimal.

    - icardi
    - bay
    - mertens
    - ziyech
    - kerem a.
    - kerem d.
    - apokerim

    ilk 11'den ve yedeklerden giren oyunculardan ciddi skor katkısı veren tam 7 isim var. yedeklerle birlikte takımın yarısı her seviyede rakibe ciddi sayıda gol atabiliyor. yüksek ihtimal oynamaz diye zaha'yı saymadım bile.

    okan buruk'un kurt ve konsantre oyunu, icardi önderliğindeki takımın fenerbahçe'ye aşırı bilenmiş olması - 7 nisan'da nefretin ne boyutta olduğunu gördük - , maç sonunda şampiyonluğun gelme ihtimali ve maçın iç sahada olması gibi faktörler de ibreyi bayağı bir bizim lehimize çeviriyor.

    ancak, herkesin dediği gibi rakibe fark atmak, fark atma hedefiyle gelmez. takım bu maça konsantre, oyun disiplinine bağlı, gerekirse beraberliğin de şampiyonluk getireceği bilinciyle çıkmalı. iş bitirmeye odaklanınca konsantrasyon paramparça oluyor ve hayal kırıcı sonuçlar çıkabiliyor.

    meşhur potalı maç da değil, o maç fenerbahçe'ye karşı oynadığımız en iyi maç değildi. 22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçı'nı hatırlatayım size. ben fener'i bu kadar sürklase ettiğimiz, kaleyi abluka altına aldığımız iç saha maçı pek hatırlamıyorum. skor maalesef şoke edici oldu. allah'tan 12 mayıs'ta saraçoğlu'nda telafi ettik, edemeseydik 12 yıldır dalga geçtiğimiz travmayı biz yaşıyor olacaktık.

    işin özü, dillendirilmemesinde fayda var. takım kendi işine, kendi oyununa baksın, en azından şampiyonluğu koparsın, yeterli. eğer skoru artırma şansı doğarsa bütün oyuncular bunu değerlendirecektir zaten. şampiyonluk geldikten, sonraki maçlara enerji saklamak gerekmedikten sonra hiçbir oyuncumuzun duracağını da sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın