• 46
    düşünülmemesi gerekiyor. böyle maçlara fark atacağım düşüncesiyle çıkmak saçmalık ötesi. sivasspor'a, hatayspor'a, kasımpaşa'ya vs bile çıkarken böyle bir düşünce olmaz. çıkar oynarsın, oyun sana fark getirir o ayrı. durup dururken denk bir rakibe karşı fark atacağız diye çıkılır mı? manyak olmak lazım.

    fener bize hedefledi de mi 6 attı. maçı o hale biz getirdik. yoksa adamlar 2-0'dan sonra geriye yaslanmış kuzu gibi yiyecekleri golü bekliyordu. orta sahayı boşaltmasak en kötü 2-0 ya da 2-1 bitecekti maç. 4 yediğimiz maçta da kabahat bizdeydi mesela. bütün sezon hatta 2 sezon boyunca cihan ve orhan ile kurduğumuz bekleri gittik 45 bin kişinin önünde 17-18 yaşlarındaki ferhat ve uğur'la kurduk. yoksa fener 1-0 olsa razı değil miydi?

    ezeli rakibinle oynanan maçlara böyle bir hedefle çıkılmaz. bunun üzerine plan olmaz. maç oraya gider, iştahın çok farklı olur. olsa olsa böyle olur. geçen sene ki maç 79.dakikada 3-0 oldu misal. 5 yapabildik mi, hayır. babamı çağırdım ben belki tarihe tanıklık eder diye,15 dakikada 1 gol daha atamadık. rakip dağılacak o da yetmez sen de yüksek yüzdeyle oynayacaksın. baştan bunun planı olmaz. uefa'yı aldığımız sene pota kuruyorduk güya. hoca bile gaza gelip okan, emre, sergen, hagi, hakan ve arif ne varsa sürdü sahaya. maçtan önce çıkın 10 tane atın demediyse bir şey bilmiyorum. sonuç; 1-0 yenilgi. bak gol bile atamamışız.

    geçin bu fark işlerini. yenelim yeter her şeyden önce. sonra fener darmadağın olur sen de akın akın gidersin ha o zaman üstümüzü başımızı parçalarız 1 gol daha atalım diye. ama sakin olun. karşımızdaki takım boru değil fenerbahçe. bizim 99 puanımız var da adamlar da 93 puan almış. az ayağımız yere bassın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın