• 22
    henüz 2023-2024 sezonu bitmemiş. şampiyonluk resmen ilan edilmemiş. hepsinden önemlisi bir yıl boyunca çekilen çilenin, yağmur çamur, kar kış geçen sezonun sevinci doyasıya yaşanmamış.

    derim ki; boşverelim plan yapmayı. transferler, gidecek gelecek futbolcular üzerinde konuşmayı, genel kurul ve erden timur üzerinden tartışma yapmayı.

    bakın bizler böyle gereksiz işlerle uğraşmaktan uefa kupasının tadını çıkaramamış bir nesiliz.

    koca bir yıl geçti ömürden. her maçı iple çektik. azca üzülüp çokça sevindiğimiz bir sezon oldu. bence tekrar kırılması hatta egale edilmesi mümkün olmayan rekorlar kırdık. inşallah minimum 1 puan daha alarak 100 puanı aşarak şampiyon olan takım rekorunun bayrağını da hep biz taşıyacağız. 64 yıldır bu ligde yapılamayanı başaran bir hoca ve kadroya sahibiz. inşallah haftaya şampiyonluğumuzu ilan ettikten sonra transferdi, kötü taktik kötü 11di, yeni sezondu, hakemlerdi, federasyondu vs konuşmadan tadını çıkaralım. eğlenelim. kutlayalım. fenerbahçelilerle dalga geçelim. beşiktaşlıları kızdıralım. ya hu herşey o şampiyonluk içindi, öyleyse gündemimizi ve odağımızı kaybetmeyelim. hakkedilen bir keyfe hep birlikte varalım.

    edit: sehven yapılan rakamsal hata düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın