resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9249
    çok çalışıp kendini geliştiriyor denmesine rağmen her yıl geriye gitmesinin sebebinin taraftar olduğunu öğrendiğimiz oyuncu. yoksa kerem kesin çok çalışıp eksiğini gideriyordur.

    prime icardi denilen bilgisayar oyunu azmanı, gerçeklik sınırlarını zorlayarak 0,1 xg’den gol çıkarınca asist kralı oldu tabi ki. (hızlı ve yavaş düşünmek ve outlier kitaplarını okuyun lütfen bu arada) icardi futbol normallerine dönünce kerem’i de gördük.

    ama baktığımızda geçtiğimiz sezon da icardi insanlıktan çıkana kadar kerem saç baş yoldurdu. hep aceleci hep panikti. ilk 12 hafta asisti bile yoktu.

    ben ayrıca bu kadar çok çalışan oyuncunun(!) bu kadar kötü top kontrolü yapmasını anlamıyorum. barış alper meme oyuncuydu geçen seneye kadar, kafasını kullanamıyor vs dalga geçiyorduk. boey de öyle, geldiğinde incecik ama yılan gibi bekti, predatöre dönüşüp gitti. kerem geldiği sezon da panikti, dün de panik. frikik hariç üstüne koyduğu 1 şey göremiyorum ben.

    10 numara oynamış ayarı bozulmuş da… ya barış alper sağ-sol bek oynadı, kaan ayhan orta saha-sağ bek, apo sol bek oynadı ayarı kaçmadı kerem paşamın nasıl yeteneği bitiyormuş 10 numaraya koyunca? biri bana bunu anlatsın. fm mi bu özellikleri kırmızı oluyor bi anda??

    nasıl ki bir kesim sırf siyasi olarak linçliyorsa, diğer kesim de sırf siyasi olarak aynı cephede olduğu için ayarsız övüyor kerem’i. olan biten bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın