resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9246
    ön not: yılın en güzel haftasına girdiğimiz şu dakikalarda asla başlığına uğramak istemedim, yazılanlara kafa çevirmek istedim kimsenin keyfi kaçmasın diye ama yok yine yapamadım, elimi ayağımı ısırdım ama yine tutamadım kendimi.

    sevgili galatasaraylılar kendisinin alanya maçı'nın 2. yarısı itibariyle nihayet kalıcı olarak yedeğe çekilmesiyle 20 gol attığımızın farkındasınız değil mi? can vere vere tek tek farkla galibiyet alırken, hiçbir maçı kıramazken, her maç ortalama kaptırdığı 30 topun dönüşü tehlikeli atak yerken, bir anda birisi parmağını sıklatmış gibi en zor deplasmanlardan fark atarak döndüğümüzü görüyorsunuz değil mi kurban olayım insanın aklıyla alay etmeyin. 32 maçta 70 gol attık 4.5 maçta 20 gol attık. bu denklemde değişen tek 1 etken var yahu. şampiyonluktaki en büyük dokunuşunu oynamayarak yaptı. kendisinin bireysel olarak bir çarpanı yok. ne zaman prime ıcardi ile oynadı aktı gitti. ıcardi bu sene düşünce o da yok oldu. hikayesi bu kadar.

    başlarda ısrarla denenmesi yüzünden okan buruk'a kızıyordum ama şimdi anlıyorum ki barış'ı sol açıkta denemesi için takıma önce sol bek, sonra sağ bek, sonra da ziyech'in dönmesini bekledi adam. bu şartlar oluştuğu günden beri de çok şükür keyfimiz yerinde.

    arap yarımadasına gider gitmez orası ayrı ama sene başından beri söylediğim gibi kendisi trabzonspor maçında olduğu gibi dk70 skor 2-0 değilse sahaya sürülmemeli. bu şartlar oluştuktan sonra kendisi gayet iş yapıyor. takımda böyle oyuncuyu da ihtiyaç var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın